EPUREANU, DIN NOU PE BARĂ. Căpitanul naționalei va rata dubla cu Andorra şi Albania

Embed:
Alexandru Epureanu, căpitanul echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova, din nou va rata meciurile ”tricolorilor” din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020.”

Partida echipei noastre naționale cu reprezentativă Principatului Andorra se va disputa la Chişinău pe 8 iunie, iar 3 zile mai târziu va urma confruntarea din deplasare cu Albania.

La începutul acestei luni, fundaşului i-a fost descoperită o infecţie la un genunchi. Legitimat la clubul Istanbul Başakşehir, Epureanu s-a aflat timp de 3 săptămâni la o clinică din Barcelona, dar a revenit între timp în Turcia.

"La un moment dat a început să apară mult lichid în genunchi. Nu înţelegeam de la ce. Dacă la început nu aveam dureri, la sfârşit am avut şi dureri. În genunchi a început să apară şi mai mult lichid decât înainte şi am decis să mergem să ne consultăm", a spus Alexandru Epureanu.

Ajuns la 32 de ani, fotbalistul speră să revină pe teren cât mai repede.

"Totul va depinde de cum va reacţiona organismul după această lună cu antibiotici. Dacă va fi de ajuns şi aceste bacterii vor fi distruse total...", a spus Alexandru Epureanu.

Alexandru Epureanu a jucat în tricoul echipei naţionale 91 de partide în care a marcat 7 goluri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu