Englezii nu iartă cursele ilegale. Poliția a confiscat trei supercaruri închiriate

Poliția din Anglia a confiscat trei supercaruri după o cursă ilegală pe autostradă. Trei prieteni au rămas astfel fără un Lamborghini Aventador, un McLaren 570S și un Ferrari 458 Italia, toate închiriate scrie automarket.ro.

Trei prieteni din Marea Britanie s-au gândit să facă din nunta unei rude un moment memorabil și pentru ei. Așa că au închiriat pentru 24 de ore trei supercaruri exotice: McLaren 570S, Ferrari 458 Italia și Lamborghini Aventador.

Au mers apoi pe o autostradă destul de aglomerată de lângă South Yorkshire și au încetinit până când traficul din zonă a fost aproape blocat. Cei trei prieteni au accelerat apoi la maxim, într-o cursă ilegală. Se pare că mai mulți participanți la trafic au fost deranjați de isprava celor trei și au anunțat poliția.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe autostradă, poliția engleză i-a identificat pe cei trei și le-a confiscat mașinile sub acuzația de "conducere anti-socială". În cazul unei astfel de infracțiuni, legea din Anglia este extrem de dură: ea presupune confiscarea vehiculului și chiar distrugerea acestuia.

Din fericire, în această situație cele trei supercaruri nu vor fi distruse. Cei trei riscă însă o amendă usturătoare, având în vedere că poliția nu va distruge și va ceda cele trei mașini confiscate companiei de închirieri.

Potrivit estimărilor, valoarea de vânzare cumulată a celor trei supercaruri este de 500.000 de lire, echivalentul a 590.000 de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu