Emre Can va juca la Liverpool

Embed:

Emre Can va evolua din sezonul viitor în Premier League. Mijlocaşul german de la Bayer Leverkusen a acceptat oferta vicecampioanei Angliei, Liverpool iar de pe 1 iulie acesta va putea juca deja pentru "cormorani". Can este al doilea fotbalist achiziţionat de gruparea de pe Anfield, după Rickie Lambert.

Internaţionalul german de tineret, Emre Can, a ajuns în 2013 la Leverkusen de la Bayern Munchen dar avea o clauză în contract care i se permitea să plece în cazul unei oferte. Astfel, Can a semnat o înţelegere cu gruparea engleză, Liverpool.

După oficializarea mutării, site-ul lui Liverpool a postat mai multe informaţii despre fotbalistul german pentru fanii "cormoranilor". Can şi-a început cariera la SV Blau-Gelb Frankfurt şi a reprezentat Germania la toate categoriile de vârstă cuprinse între 15 şi 21 de ani.

În vârstă de 20 de ani, Emre Can a fost crescut de Eintracht Frankfurt şi Bayern Munchen, iar în ultimul sezon a jucat pentru Bayer Leverkusen. Acesta a bifat 29 de partide în tricoul lui Leverkusen şi a înscris trei goluri. Can nu a fost convocat niciodată la naţionala de seniori a Geramaniei, în schimb, acesta a strâns în total 42 de apariţii pentru reprezentativele "mici" şi a reuşit să marcheze cinci goluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu