EMOŢIONANT. Un cuplu a renunţat la nuntă pentru a dona banii victimelor uraganului Harvey (FOTO)

Shellie Schoellkopf si Robert Callaway, un cuplu din Texas a renunțat la petrecerea de nuntă pentru a dona banii victimelor uraganului Harvey, scrie ABC News.

Cei doi tineri, în vârstă de 33 de ani, trebuiau să aibă nunta pe data de 7 octombrie, dar întrucât orașul lor natal, Houston, a fost lovit grav de uraganul Harvey în urmă cu două săptămâni, au decis să renunțe la petrecere pentru a putea ajuta alte persoane cu bani.

După furtună, cei doi, care locuiesc într-o zonă puțin afectată de inundații și-au deschis ușile casei prietenilor și cunoștințelor care au fugit din calea urgiei uraganului Harvey.

După ce a trecut urgia cei doi au verificat lista de invitați și au constatat că aproape toți cei care trebuiau să ia parte la nuntă au fost afectați de Harvey. ”Când a ieșit în cele din urmă soarele, ne-am așezat pe terasa din spatele casei și am încercat să ne dăm seama ce vrem să facem în continuare. Uitându-ne la lista cu invitați am văzut că tot a treia și a patra persoană a suferit daune. Am vorbit despre cât de mulți dintre cei aflați pe lista noastră nu aveau asigurare pentru cp locuințele lor nu se aflau în zone inundabile și am decis să le dăm lor banii”, a povestit Schoellkopf.

Cei doi spun că vor face ceremonia religioasă la o biserică din Houston, dar cei 5.000 de dolari pe care plănuiau să-i cheltuiască pentru petrecerea de la un restaurant din oraș, îi vor dona către trei dintre prietenii lor care și-au pierdut casele în urma uraganului, scrie libertatea.ro.

„Știm că nu este o sumă mare, că alte cupluri cheltuiesc mult mai mult pe nunțile lor, dar este mai mult decât ne-am permită să le dăm altora dacă am fi făcut petrecerea”, a mai spus viitoarea mireasă.

Decizia lor a fost susținută și de restaurantul care urma să găzduiască petrecerea și care a renunțat la taxa de anulare.

Din moment ce ei nu vor avea o nuntă și recepție, cei doi au dorit totuși să aibă fotografii de nuntă și au decis să facă ședința foto în una dintre casele devastate de uragan, aflată acum în reconstrucție. Fotograf le-a fost Bryan Anderson, la rândul său evacuat din locuința sa inundată, care a reușit să-și salveze doar o geantă cu haine, două hard-diskuri cu fotografii de nuntă și aparatul foto.

„Făcând ședința foto cu Shellie și Robert m-am simțit ca la o nuntă foarte frumoasă, deși locația nu era una tradițională. A fost minunat să fac parte din viața lor și să mă gândesc ce se va întâmpla cu banii care urmau să fie cheștuiți pe rtecepția de nuntă”, a spus fotograful.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu