EMOŢIONANT! REACŢIA unui câine atunci când îşi întâlneşte stăpânul după doi ani de despărţire (VIDEO)

Un câine dovedeşte că este cel puţin cel mai bun prieten al omului. Chaos nu putea fi mai încântat de atât la revederea stăpânului său, Jose, după ce fusese separat de acesta pentru doi ani.

Potrivit descrierii de pe Youtube, câinele fusese furat în urmă cu doi ani, iar stăpânul a trecut printr-o mulţime de încercări, chiar a fost nevoit să locuiască în maşină, înainte de a fi reunit cu prietenul său cel mai bun.

Bărbatul din Wisconsin povesteşte că animalul a fost furat practic de un amic al unui prieten de-al său, care a refuzat să i-l înapoieze, frângându-i inima.

Spre norocul lui, un angajat al serviciilor publice din Winnebago a găsit câinele pe şosea. A chemat serviciul de protecţie a animalelor, care a dus câinele la un adăpost. Acesta avea încă zgarda din 2014 cu numărul său de identificare.

Între timp, Jose a primit un email prin care i se reamintea că trebuie să reînnoiască informaţiile din microcipul lui Chaos. S-a întristat şi i-a revenit toată durerea pierderii prietenului său. Şi tocmai când privea un set de poze vechi cu Chaos, a sunat telefonul!. Personalul de la adăpostul de animale l-a informat că i-a fost găsit adoratul patruped.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu