EMOŢIONANT! Povestea unui cuplu care a primit în dar un inel în valoare de 9.000$ de la Paul Walker

În anul 2004, Kyle Upham împreună cu logodnica sa, în prezent soţia sa, Kristen, se aflau în căutarea unui inel cu diamante într-unul din magazinele din Santa Barbara. În magazin, se afla încă un vânzător, iar pentru că erau prea concentraţi să găsească inelul perfect, nu i-au dat atenţie, scrie one.ro.

Bărbatul i-a sfătuit pe cei doi să se uite la bijuteriile scumpe însă, cuplul nu şi le putea permite. Au început să converseze şi, în final, cei doi şi-au dat seama că acel vânzător extrem de prietenos era chiar Paul Walker. Kyle i-a spus actorului că face parte din armata militară şi că, în curând, va trebui să plece pentru a doua oară în Irak însă, înainte de asta, dorea să-i ofere logodnicei sale un inel.

Kristen a spus că în acel moment expresia lui Paul s-a schimbat când a aflat că Kyle este soldat, dar cuplul nu a dat importanţă şi a plecat din magazin fără să cumpere nimic pentru că diamantele erau mult prea scumpe, iar cei doi nu-şi puteau permite.

Însă, la scurt timp, tinerii au avut parte de o surpriză, primind un telefon prin care li se spunea că trebuie să vină la magazin să ia un inel în valoare de 9.000$, plătit de o persoană care a dorit să rămână anonimă. Cei doi au încercat să afle cine a făcut acest gest, dar staff-ul magazinului nu a dezvăluit numele.

În anul 2013, când actorul a murit, adevărul a ieşit la iveală. Irene King, care lucra în acel magazin de bijuterii a decis că nu are rost să mai ţină numele secret.

Potrivit lui Irene, actorul a văzut că atenţia lui Kristen era asupra unui inel cu diamante, logodnicul său spunându-i că nu şi-l pot permite. Apoi, Paul a cerut ca inelul să fie pus în contul său şi să fie oferit cuplului fără să i se dezvăluie numele.

Este cel mai generous lucru pe care cineva l-a făcut vreodată pentru mine”, a spus Kristen. “Când vom oferi inelul următoarelor generaţii, întotdeauna va fi o poveste de spus”.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu