Emoţionant! O cățeluşă îmbrățișează pe oricine îi iese în cale (FOTO)

Faceţi cunoştinţă cu Louboutina, o căţeluşă care adoră să-i îmbrăţişeze pe oameni. Stăpânul ei spune că patrupedul petrece cam două ore pe zi îmbrăţişând străinii atunci când iese la plimbare.

Golden Retriever-ul a început să-şi îmbrăţişeze stăpânul în 2014, chiar de Valentine’s Day. "Tocmai terminasem o relaţie şi era destul de trist. Atunci a venit la mine şi m-a îmbrăţişat. De atunci a început să îmbrăţişeze pe toată lumea. În fiecare zi o scot la plimbare şi două ore doar asta face. Când trece cineva pe lângă noi, îl opreşte şi-l îmbrăţişează", a declart Fernandez Chavez, potrivit Bored Panda, citează click.ro.

Louboutina, "botezată" aşa după numele celebrului designer de pantofi, are şi cont de Instagram, unde are peste 58000 de fani. Toată lumea vrea o îmbrăţişare de la Louboutina şi o poză amintire.

Stăpânul ei a venit şi cu o idee inedită. Oricine poate fi îmbrăţişat de Louboutina dacă are drum prin New York. Tot ce trebuie să facă e să-i trimită un e-mail lui Fernandez şi să stabilească o întâlnire.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu