Emoționant! Mesajul cutremurător al unui copil diagnosticat cu cancer

Finn Clancy, un copil din Marea Britanie, a fost diagnosticat în 2016 cu o boală greu de învins: cancer de gradul 4. Doctorii au descoperit că micuțul avea tumori în splină, pelvis și în umeri.La vârsta de 9 ani, Finn Clancy a suportat tratamentele grele pentru a scăpa de boală. El a făcut 9 sesiuni de chimioterapie în 6 luni, iar acum pare să-și revină, scrie realitatea.net.

"Finn a început să fie bolnav la sfârșitul lui august, anul trecut. Starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid. A fost un șoc și pentru noi că el a fost atât de curajos. A trebuit să-și depășească frica de ace și pastile, a suportat amețeli, a pierdut în greutate, era letargic, abia se mai mișca, și-a pierdut părul și suportă zilnic o durere de nedescris. 

A lipsit aproape tot anul de școală și nu s-a dus la nicio activitate la care merg copiii de vârstă lui. Cu toate acestea, băiatul meu și-a păstrat mereu optimismul. Sunt foarte mândră de el", a declarat mamă lui. 

La aproape un an de când a aflat cumplita veste că fiul ei e bolnav, mamă lui Finn a găsit în ghiozdanul lui un bilețel care a emoționat-o profund. Imediat după ce a aflat că este grav bolnav, Finn și-a scris pe un bilețel: "Ține minte: fii vesel".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu