Emoţiile aşteptării premiilor Oscar au fost împărtăşite în cadrul unei recepţii speciale

Embed:

Peste 150 de nominalizaţi la distincţiile Academiei Americane de Film s-au adunat la tradiţionalul dineu, organizat anual la Los Angeles. La eveniment, au fost toţi cei care râvnesc la o statuetă aurie, de la stilişti până la actori şi regizori celebri. 

Cel mai important moment al serii a fost tradiţionala poză cu toţi nominalizaţii. În fiecare an, fotografului îi ia până la jumătate de oră ca să aranjeze vedetele şi să realizeze o imagine istorică.

În cadrul dineului, vedetele şi-au împărtăşit emoţiile aşteptării.

"Credeţi-mă, această nominalizare nu poate veni când ai 20 de ani, pentru că atunci doar înveţi meserie. A fost dureros, a fost o luptă, mai mult pentru public, decât pentru mine", a declarat J.K. Simons, actor nominalizat pentru rol secundar. 

"Am crescut urmărind galele premiilor Oscar. Nu contează unde eram, toată lumea era în jurul televizorului. Am visat cu ochii deschişi, nu neapărat să ajung pe podium, ci doar să fiu în acea sală", a spus Bradley Cooper, actor nominalizat pentru rol principal. 

Peliculele "The Grand Budapest Hotel" şi "Birdman" sunt favoritele acestui an la premiile Academiei Americane. Fiecare are câte nouă nominalizări. Cea de-a 87-a ediţie a Galei Oscar va avea loc în data de 22 februarie, la Los Angeles. Gazda ceremoniei va fi actorul de comedie Neil Patrick Harris.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu