Emoții unice și atmosferă extraordinară! Simona Halep, ovaționată de 15 mii de suporteri

Embed:

Emoții unice și atmosferă extraordinară! Tenismena română Simona Halep a prezentat replica trofeului câştigat la Roland Garros în fața a 15 mii de fani prezenți în tribunele Arenei Naționale din București. Сonstănțeanca a avut parte de o surpriză frumoasă în timp ce se deplasa cu mașina de la aeroport. Automobilul a fost oprit de poliție în afara aeroportului Henri Coandă, iar unul dintre oamenii legii a felicitat-o pe Simona.

Suporterii au început să sosească la stadion cu mult timp înaintea startului ceremoniei. Fanii i-au făcut o primit călduroasă învingătoarei competiției pariziene, fluturând steaguri tricolore şi scandând "Simona, Simona".

Evenimentul a început cu intonarea imnului României de către artiştii Monica Anghel şi Marcel Pavel, moment în care pe ecranele gigant din spatele scenei au rulat imagini cu meciul câştigat de liderul mondial în faţa americancei Sloane Stephens.

Halep a fost extrem de emoționată în momentul în care a pășit pe scenă. Ea a dansat pe acordurile melodiei "Simply the best", iar apoi a ținut un discurs în fața publicului.

"Vreau să mulţumesc României pentru tot ce mi-a oferit până acum. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii de campioni. De ce nu și în alte sporturi. Sper că avem cât mai multă încredere în noi ca oameni", a spus tenismena Simona Halep.

La ceremonie au fost prezenţi primarul general al Capitalei Gabriela Firea, preşedintele Federaţiei Române de Tenis George Cosac, fostul tenisman Ilie Năstase şi tatăl jucătoarei Stere Halep. Românca a cucerit primul său trofeu Roland Garros după două finale pierdute în 2014 și 2017. În urma succesului obținut în Franța, Simona Halep a câștigat două mii de puncte în clasamentul WTA și va încasa o primă în valoare de 2,2 milioane de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu