Emoţii la sesiunea suplimentară de BAC. Tinerii şi-au aflat rezultatele

Embed:

Rezultatele sesiunii suplimentare de bacalaureat au fost afişate în această după-amiază. La examene au fost înscriși peste nouă mii de tineri. Unii s-au bucurat şi pentru note de cinci, iar cei care au picat examenele, vor trebui să renunţe la studii superioare.

Tinerii spun că şi-au pus mari speranţe în rezultatele acestei sesiuni:

"Am nota 5. Sunt bucuroasă, deoarece am să pot să dau actele la universitate să învăţ. Au fost atâtea emoţii şi ne-am pregătit atâta timp".

"Nu m-am atârnat cum trebuie faţă de carte. Acum mi-am dat seama. În prima sesiune a fost mult mai simplu decât în a doua".

"Primul test a fost greu şi al doilea la fel greu şi mă bucur măcar de o notă trecătoare. Eu chiar şi până la primul examen m-am pregătit intensiv, dar se vede că nu mi-a fost dat din prima să trec".

Absolvenţii care nu au primit note de trecere vor putea să-şi încerce norocul la examenele din anul viitor.

"Nu am luat notă la geografie. Unele sarcini au fost complicate, foarte complicate. Am să plec la un colegiu probabil", a spus o tânără.

Datele preliminare arată că examenul la matematica a fost cel mai complicat. "Din păcate la disciplina matematică, mult mai puţini au promovat examenul, undeva doar 20 % din toţi cei care au dat examene în sesiunea suplimentară. La geografie elevii au promovat examenele mai bine, aproximativ 80 la sută", a declarat vicedirectorul liceului "Pentru Movilă", Natalia Chios.

Sesiunea suplimentară de bacalaureat s-a desfăşurat în perioada 16-23 iulie, în 25 de centre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu