Emoții la maternitatea din Rezina. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a oferit daruri tinerelor mămici

Embed:
Emoții frumoase la maternitatea din Rezina. Campania "O nouă viață" a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a ajuns și la mamele de acolo. Acum, în cutiile de daruri au fost incluși și o pereche de papucei pentru micuți. Femeile au spus că se bucură de lucrurile primite, pentru că sunt foarte necesare.

Liliana Danilia a născut acum câteva zile o fetiță. Tânăra mămică a primit în dar hăinuțe și jucării pentru copil. Femeia a spus că cel mai bine îi prind scutecele și pliantele din care învață lucruri noi.

"Când primești de la cineva un cadou este foarte emoționat, este plăcut așa ceva", a spus Liliana Danilia. 

Toate femeile care au născut recent la Spitalul Raional din Rezina au primit cutia cu daruri:

"Sunt foarte mulțumită de lucrurile care ni le-au dăruit pentru micuța noastră. Suntem foarte bucuroși și îi mulțumim mult domnului Vlad Plahotniuc pentru cadoul care ni l-a făcut".

"Scutecele, bodiurile tot o să ne prindă bine. Toate lucrurile vor fi necesare".

"Sunt lucruri foarte necesare, foarte utile pentru mămici, pentru că unele mămici vin mai bine pregătite pentru maternitate, alte mămici mai puțin, posibilitățile familiilor sunt diferite", a declarat Nina Postu, directorul Spitalului Raional Rezina.

Papuceii pentru bebeluşi, au fost incluşi în cutia cu daruri la solicitarea mamelor.

"Sunt o pereche de ciorăpei pentru copilași foarte veseluți care plac tare mamelor noastre. Mămicile nouă ne scriu din teritoriu și ne spun cam ce și-ar mai dori ele să găsească în cutie", a menţionat Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundației "Edelweiss".

Campania "O nouă viață" a ajuns în Rezina încă în luna martie și până acum, au fost oferite aproape 60 de cutii cu daruri.

"Avem aici mămici care sunt prezente de pe ambele maluri ale Nistrului, avem mămici și din Râbnița, Camenca, care vin și nasc în spitalul din Rezina și apreciază enorm de mult această atenție a Fundației Edelweiss", a subliniat Eleonora Graur, președintele raionului Rezina.

Campania "O nouă viață" a Fundației lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a fost lansată din luna martie în toată țara. Cutii cu daruri pentru pici ajung în 24 de maternități.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu