EMOŢII DE NEDESCRIS la "Vreau o Minune"! O grădină cu flori pentru tatăl adoptiv şi revenirea mamei acasă

Mariana Eremia l-a cunoscut pe Oleg Lupan, după ce a divorțat de primul soț, tatăl Valeriei Lupan. În scurt timp cei doi s-au căsătorit, iar Oleg a înfiat-o pe Valeria. Acum soții cresc doi copii, Valeria și Dănuț de 2 ani. 

Mariana este plecată la muncă în Israel. Aici lucrează pe contract și are grijă de o bătrînică. Acasă nu a fost în jur de doi ani.

Oleg a ales să rămînă acasă cu cei doi copii. Pasiunea pentru flori a îndrăgit-o de la mama sa. A avut o grădină mare de flori, dar pentru că a fost plecat la Chișinău, la muncă, aceasta s-a uscat. Fapt care l-a întristat foarte mult. De aici s-a născut și dorința Valeriei pentru tata. Iar visele devin realitate dacă ţi le doreşti cu adevărat şi dorinţele se împlinesc alături de Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii "Vreau o Minune".

Zis şi făcut! Echipa "Vreau o Minune" a amenajat în fața casei eroilor o grădină cu flori. Iar cea mai mare surpriză a fost revenirea Marianei, acasă. 

Emisiunea "Vreau o minune" o puteţi urmări duminică la PRIME, dar și pe Facebook, iar pe minune.prime.md puteți revedea cele mai frumoase surprize gândite de cei mici. 

Proiectul televizat "Vreau o minune!" este un nou pe piaţa internaţională. După ce a fost implementat în Olanda, PRIME este prima televiziune din Europa de Est care a lansat show-ul în care dorinţele merg mai departe de limitele imaginaţiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu