Emoţii de nedescris. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss, le-a urat bebeluşilor de la maternitatea din Hânceşti bun venit pe lume

Embed:
Campania "O nouă viaţă", lansată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" continuă să fie alături de nou-născuţii din întreaga ţară, dar şi de mămicile acestora. De această dată, membrii fundaţiei au revenit la maternitatea din Hâncești pentru a le ura micuţilor de acolo "Bun venit pe lume!".

Elena Verdeş a născut o fetiţă perfect sănătoasă după ce mai bine de 13 ani nu a putut concepe un copil. Femeia s-a emoţionat până la lacrimi atunci când echipa "Edelweiss" a venit să o felicite.

În camera de externare, alături de tatăl lor, așteptau nerăbdători Samira, Artiom și Patricia, cei 3 copii ai familiei Grosu care urmau să facă cunoștință cu cel mai tânăr membru al familiei - micuțul Piotr. Momentul întâlnirii i-a emoționat profund.
 
"Avem doi băieţi şi două fete. Exact cum ne-am dorit, aşa şi avem", a spus proaspătul tătic.

Beneficiarii campaniei apreciază gestul, dar și promptitudinea cu care le sunt oferite cutiile-cadou: "Numai am născut şi peste cel mult 20 de minute am primit cutia. Chiar dacă eu nu eram pregătită, acest dar mi-a fost de ajutor". 

Lucrurile din cutia-cadou sunt foarte necesare pentru orice familie, spune directorul interimar al Centrului Perinatologic din Hânceşti.

"Este un suport esenţial pentru familie, mai ales pentru familiile social-vulnerabile este ceva extraordinar. Lumea este foarte mulţumită, mămicile au în prima perioadă practic tot pentru a îngriji de nou-născut", a declarat Ştefan Cojocaru, director interimar al Centrului Perinatologic Hânceşti.

Campania "O nouă viață" este desfășurată în Hâncești începând cu luna martie curent. De atunci, peste 500 de mămici care au născut la această maternitate au devenit beneficiare ale campaniei.

"Campania 'O nouă viaţă continuă'. Noi continuăm să fim alături de mămici în momentele cele mai fericite ale vieţii lor, atunci când apare pe lume o nouă viaţă", a subliniat Lidia Cucoş, director executiv Fundația "Edelweiss".

"Ne bucură foarte mult pentru că este pentru tânăra generație așa un proiect bun. Este foarte plăcut că se fac aşa evenimente de bucurie şi de dăruire pentru tinerele mămici", a menţionat Alexandru Botnari, primarul oraşului Hânceşti.

"Fiecare copil care se naşte şi primeşte acest suport adus de preşedintele Fundaţiei "Edelweiss" pentru mămicile şi copiii care se nasc în această maternitate este un plus foarte mare", a punctat Ghenadie Buza, preşedintele raionului Hânceşti.

În total, în cadrul Campaniei "O nouă viață" au fost oferite în dar peste 25 de mii de cutii-cadou care conţin toate cele necesare pentru îngrijirea bebeluşilor din primele zile de viaţă. Acțiunea se desfășoară în 24 de maternităţi din țară.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu