NEWSROOM

Publika TV lansează un proiect inedit pentru piaţa media din Moldova. Este vorba despre emisiunea de informare şi analiză News Room. Noul proiect le va oferi telespectatorilor posibilitatea să înţeleagă mai bine evenimentele.

News Room va avea durata de o oră. Cele mai importante subiecte ale zilei, realizate de reporterii noştri, vor fi analizate pe larg.

"Domeniul politic a fost unul mereu intrigant şi asta pentru că acolo nu se spune totul. Noi vom spune ceea ce nu veţi auzi de la politicieni,  vom explica scheme ascunse şi vom arăta mizele din jocul puterii pentru a putea anticipa următorii paşi", a spus corespondentul politic Dumitriţa Ciuvaga. 

"Vom relata şi vom analiza cele mai grave şi importante fenomene sociale din ţară, pentru că, din păcate, avem destule.  De asemenea,  o să fim mai aproape de oameni, dar şi de probleme lor", a spus editorul superior al Departamentului Social, George Iosip

"Vrem să aducem telespectatorii mai aproape de cele mai importante jocuri politice din lume şi să arătăm care este locul Moldovei în acestea. De asemenea, ne propunem să arătăm cum ne influenţează în viaţa de zi cu zi deciziile celor mai importanţi lideri ai planetei. De aceea, vă vom aduce în fiecare seară cele mai noi ştiri de pe toate continentele şi vă vom arăta cum afectează viaţa Moldovei", a spus editorul Alina Arefiev.  

Embed:
ALTE STIRI din NEWSROOM

EMISIUNI PUBLIKA »