Emisiunea Fabrika, lider de audienţă pe piaţa talk-show-urilor social-politice

Embed:

Emisiunea Fabrika de ieri, care l-a avut ca invitat special pe preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a fost lider de piaţă în raport cu talk-show-rile de la alte posturi de televiziune. Audienţele înregistrate de Fabrika arată interesul sporit al cetăţenilor faţă de activitatea şefului statului.

Potrivit măsurărilor de audienţă a posturilor de televiziune, realizate de cămpania "AGB Nielsen media research", Fabrika a fost prima clasată în raport cu alte două emisiuni similare pe piaţa media din ţară, atât la nivel urban, cât şi pe naţional. Talk-show-l politic de la Publika TV a înregistrat la nivel urban o cotă de piaţă de peste şase la sută. Pe locul secund s-a clasat Politica, de la TV 7, cu o cotă de piaţă de 5,9%. Emisiunea

În Profunzime de la PRO TV Chişinău a fost ultima clasată la acest capitol, cu o cotă de piaţă de peste două la sută. La nivel naţional, Fabrika, de asemenea prima în top, a avut o cotă de piaţă de 4,4%. Pe locul secund a fost Politica, sub patru la sută, iar În Profunzime a înregistrat o cotă de piaţă de două ori mai mică decât Fabrika.

Emisiunea Fabrika este principalul talk-show al zilei de la Publika TV, realizat de Rita Ursalovschi, care-l are invitat permanent pe Cristian Tabără. Fabrika în noua formulă s-a relansat la începutul acestei luni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu