Emiliano Sala a fost identificat după amprente. Ce s-a descoperit la autopsie

Epava avionului Piper Malibu care îl transporta pe Emiliano Sala, în vârstă de 28 ani, şi pe pilotul David Ibbotson, în vârstă de 59 ani, a fost localizată duminică, 3 februarie, în Canalul Mânecii, la o adâncime de 67,7 metri. Trupul neînsuflețit a lui Sala a fost recuperat la o zi de la găsirea aeronavei, scrie libertatea.ro.

Ancheta deschisă în cazul fotbalistului a dezvăluit că acesta a murit din cauza rănilor suferite la cap și trunchi. În timpul discuțiile care au avut loc luni, la Dorset, Marea Britanie, s-a mai spus că identificarea lui Emiliano Sala a fost făcută prin amprentele sale.

Raportul complet al Autorității de Investigare a Accidentelor Aeriene va fi întocmit abia după 6 luni sau 12 luni de investigații, dar raportul interimar va fi gata în termen de două săptămâni. 

„Domnul Sala a fost identificat pe 7 februarie prin intermediul unor analize ale dovezilor dactiloscopice de către expertul în amprente digitale, Christopher Bradbury. Examinarea post-mortem a fost efectuată după ce trupul a fost dus la morga Holly Tree Lodge.

Patologul a stabilit că Sala a murit din cauza loviturilor la cap și trunchi”, a transmis medicul legist Ian Parry, șeful Departamentului de Medicină Legală din Dorset. Coșmarul pentru familia pilotului fotbalistului continuă însă. 

Trupul lui David Ibbotson nu a fost încă găsit, iar fiica bărbatului face apel pe GoFundMe pentru a strânge banii necesari unei căutări private. 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu