Emil Caras nu uită de Moldova: A revenit în ţară pentru câteva zile

Embed:

Antrenorii moldoveni, care activează peste hotare, nu uită de Moldova. Secundul lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar, Emil Caras, a revenit în ţară, după ce s-a încheiat cel de-al doilea cantonament al formaţiei din Rusia.

Echipa moldovenilor Stanislav Namaşco, Igor Armaş şi Emil Caras, Kuban Krasnodar şi-a încheiat cel de-al doilea cantonament din Turcia. Profitând de câteva zile libere, antrenorul secund al formaţiei ruse, Emil Caras a venit în Moldova pentru a fi alături de familie. Tehnicianul moldovean a ajuns în ţară cu ajutorul reprezentanţilor cluburilor Dacia, Milsami şi Zimbru, care s-au întors din cantonamentul din Turcia.

"Am venit într-o vacanţă scurtă de două zile. Mulţumesc băieţilor că m-au ajutat cu deplasarea acasă, pentru că nu găseam niciun avion spre Chişinău. Vreau să îmi văd familia şi părinţii, rudele. Am foarte puţin timp, dar am să încerc să le reuşesc pe toate", a declarat Emil Caras.

Emil Caras este antrenor secund la Kuban Kuban din 2010, iar la sfârşitul anului trecut şi-a prelungit contractul cu formaţia rusă până în 2015.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu