EMERY ȘI-A ANUNȚAT RETRAGEREA. Spaniolul va pleca de la PSG la finalul acestui sezon

Embed:

Paris Saint Germain a rămas fără antrenor. Tehnicianul spaniol Unai Emery a anunțat că va părăsi banca tehnică a formației pariziene la finalul sezonului în curs.

Emery, acum în vârstă de 46 de ani, a mulțumit conducerii clubului, dar și suporterilor pentru cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes. Cu Unai Emery pe bancă, PSG și-a asigurat în acest an titlul de campioană a Franței și a câștigat Cupa Ligii Franceze.

Parizienii ar mai putea cuceri un trofeu în acest sezon. Cavani, Mbappe și compania vor juca pe 8 mai finala Cupei Franței cu Les Herbiers, grupare din liga a treia.

Cu toate acestea, Emery și ai săi au ratat din nou principalul obiectiv al clubului francez, câștigarea Ligii Campionilor. PSG a fost eliminată în optimile de finală ale competiției de către Real Madrid.

Unai Emery a fost instalat pe banca tehnică a grupării din capitala Franței în anul 2016 și a cucerit de atunci șase trofee. Potrivit presei franceze, locul lăsat vacant de spaniol va fi ocupat de către antrenorul germanul Thomas Tuchel.

Antrenorul de 44 de ani a antrenat în carieră doar pe Mainz și Borussia Dortmund.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu