Elveţia, Franţa şi Argentina au obţinut victorii în meciurile jucate la Campionatul Mondial

Embed:

Elveţia, Franţa şi Argentina au obţinut victorii în meciurile jucate aseară la Campionatul Mondial. În prima partidă de ieri, elveţienii au învins Ecuador cu 2-1. 

Meciul ar fi putut avea un final surpriză, după ce naţionala din Ecuador a deschis scorul în minutul 22 prin Enner Valencia.

Elveţia a reuşit egalarea abia în repriza secundă. Atacantul de la Freiburg, Mehmedi a făcut 1-1 în minutul 48, iar golul victoriei pentru elveţieni a venit abia în ultimul al prelungirilor. Introdus pe teren în minutul 75, jucătorul lui Real Sociedad, Seferovic i-a adus victoria selecţionatei pregătite de Ottmar Hitzfeld.

Într-un alt meci Franţa a învins decisiv Honduras, scor 3-0. Deţinătorul Ligii Campionilor cu Real Madrid în acest an, Benzema a reuşit o dublă, iar al treilea gol a fost marcat de Valladares în propria poartă.

În ultima partidă, jucată în această noapte, Argentina a trecut de Bosnia şi Herţegovina cu 2-1, iar unul dintre goluri i-a aparţinut lui Messi, care nu a mai marcat pentru naţionala ţării sale într-un meci de la Campionatul Mondial de opt ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu