Elveția, AMENINŢATĂ de pericolul terorist. Măsurile de securitate întreprinse de autorități

Autorităţile elveţiene monitorizează activitatea de pe reţele de socializare a circa 400 de presupuşi militanţi islamişti din ţară care ar putea reprezenta ameninţări la adresa securităţii naţionale, potrivit unui raport al Serviciul federal de informaţii NDB, scrie realitatea.net cu referire la Reuters.

Elveţia nu constituie o ţintă principală pentru militanţii islamişti pentru că nu face parte din coaliţia internaţională care luptă împotriva unor reţelei teroriste precum Stat Islamic, dar, cu toate acestea, nivelul de ameninţări la adresa securităţii a crescut.

Raportul dezvăluie o fotografie în care apare un paşaport elveţian lângă o centură explozivă, fotografie care ar fi fost postată online de un presupus militant de origine elveţiană care ar fi călătorit în Orientul Mijlociu, scrie Mediafax.

De asemenea, apare şi o înregistrare video aparţinând reţelei teroriste Stat Islamic în care este înfăţişat steagul Elveţiei alături de alte 60 de state, posibile ţinte ale militanţilor teroriştiloading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu