Elon Musk a dus personal în Thailanda submarinul pe care l-a construit pentru salvarea copiilor (VIDEO)

Embed:

Elon Musk a postat pe pagina oficială de Twitter poze, iar pe contul de Instagram un clip video din peștera inundată din Thailanda, unde cei 12 băieți și antrenorul lor de fotbal au stat captivi timp de mai bine de două săptămâni.

Pe pagina de Instagram în schimb, a postat un clip video cu peștera inundată. Nu se știe dacă imaginile au fost filmate chiar de miliardar.

Contactați de Business Insider, reprezentanții SpaceX nu au vrut să confirme faptul că Elon Musk a vizitat peștera inundată. Însă în presa din Thailanda au apărut fotografii cu Musk, întâmpinat la aeroport chiar de generalul Prayut Chan-o-cha, premierul thailandez. Informația a fost confirmată și de ministrul de Interne din Thailanda, generalul Anupong Peachinda.

Întâlnirea dintre Musk și prim-ministrul thailandez a durat în jur de 30-40 de minute și a avut loc chiar la aeroport. Cei doi au vorbit despre operațiunile de salvare a copiilor, dar și despre posibilitatea unor investiții Tesla în țara din Asia. Musk a promis că se va întoarce, potrivit presei thailandeze.  

Miliardarul american nu a stat mult în Thailanda. După ce vizitat peștera și zona de campare a echipelor de intervenție, aflată în a treia cameră - la aproximativ 1,5 kilometri distanță de intrare - acesta a plecat spre China, potrivit digi24.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu