Elina Svitolina şi Sloane Stephens vor juca finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Embed:

Elina Svitolina şi Sloane Stephens vor juca finala ”Turneului Campioanelor” de la Singapore. Svitolina a acces în ultimul act al competiţiei în urma victoriei din semifinale în faţa olandezei Kiki Bertens. Ucraineanca a câştigat primul set cu 7-5, dar l-a pierdut pe cel de-al doilea, la tie-break, cu 6-7.

În decisiv, Svitolina s-a impus cu 6-4 şi a obţinut calificarea în finală, aceasta fiind cea mai mare performanţă din cariera sportivei de 24 de ani.

În cealaltă semifinală, Karolina Pliskova din Cehia a spulberat-o în primul set cu 6-0 pe Sloane Stephens din Statele Unite şi a condus cu 2-0 în cel de-al doilea, însă americanca a avut o revenire extraordinară.

Stephens s-a impus în setul secund cu 6-4, iar în cel decisiv nu a avut nici o problemă în a și-l adjudeca, scor 6-1. Astfel, americanca va fi cea care o va înfrunta pe Svitolina în finala de la Singapore a ”Turneului Campioanelor”.

Laureata turneului de la Singapore va încasa o primă de un milion şi 750 de mii de dolari, iar finalista - circa jumătate din această sumă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu