Elicopter SMURD prăbuşit în Moldova! FILMUL EVENIMENTELOR

Catastrofă aviatică în sudul ţării. Un elicopter SMURD, care se îndrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient, s-a prăbuşit în satul Haragîş din raionul Cantemir. Toţi cei patru oameni aflaţi la bord au murit la faţa locului. Este vorba despre pilotul aparatului de zbor, copilotul, un medic şi un asistent. Martorii spun că au auzit trei explozii. 

Citeşte şi: CATASTROFĂ AVIATICĂ: Un elicopter SMURD S-A PRĂBUŞIT la Cantemir. MĂRTURII CUTREMURĂTOARE

Elicopterul SMURD a pornit spre Cahul în jurul orei 13.00, pentru a prelua un pacient, care urma să fie transportat la Chişinău. La ora 14 şi 13 minute, aparatul de zbor a dispărut de pe radare, iar apoi au apărut informaţiile despre prăbuşirea lui în apropierea satului Haragîș, din raionul Cantemir.

Citeşte şi: EXCLUSIV! PRIMELE IMAGINI de la locul în care s-a prăbușit elicopterul SMURD

Localnicii din Haragîș spun că în momentul în care elicopterul s-a prăbușit, în zonă era ceaţă, vânt puternic şi ploua abundent:

"Când am sosit nu mai puteai să salvezi pe nimeni, adică nu puteai să-ţi pui viaţa în pericol ca să salvezi pe cineva. Dar acolo mi se pare că cineva mai dădea semn de viaţă. Sincer am emoţii acum fiindcă am simţit prima dată miros de om ars".

"E mare tragedie. Măcar să fi fost altă lume, dar aşa era lume care ajuta".

"Condoleanţe pentru părinţi, copiii lor care îi aşteaptă acasă. Au plecat la lucru să se întoarcă şi nu s-au mai întors. E tragic".

La faţa locului, s-au deplasat patru echipe ale Serviciului Situaţiilor Excepţionale, 40 de salvatori, pompieri şi paramedici.

Citeşte şi: DETALII despre membrii echipajului care au murit în urma prăbuşirii elicopterului SMURD

"De când sunt în acest sat nu am mai văzut aşa ceva, aşa o tragedie. Atâtea maşini de poliţie, salvatori, pompieri", a menţionat o localnică.

Echipajul SMURD a mai avut o operaţiune în această dimineaţă, care s-a desfăşurat cu succes.

Citeşte şi: DURERE PROFUNDĂ! Zeci de oameni au mers să depună flori la Ambasada României la Chişinău (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu