Elevii Şcolii Ambasadorilor "Edelweiss", la un training despre limbajul vestimentar în business

O ţinută potrivită poate aduce succes unei discuţii de afaceri. Acest lucru l-au învăţat elevii Şcolii Ambasadorilor "Edelweiss", care au participat la un training despre limbajul vestimentar în business.

Tinerii au mai aflat cum să folosească trucurile de comunicare pentru a-i cuceri iremediabil pe interlocutori. 

Specialiștii susțin că o ţinută aleasă cu gust deschide toate uşile.

"Trebuie să fim foarte atenți la detalii la croiurile pe care le purtăm, la gama coloristică. Gama coloristică contează foarte mult, optăm pentru nuanțe mai sumbre.Trebuie să pledăm ținute mult mai conservatoare. Nu este binevent ca bărbații să poarte tricouri, teniși, pantaloni rupți, cum ar fi blugii", a afirmat stilistul vestimentar, Ylianna Danko.

Elevii au rămas impresionaţi de lecţia de stil şi spun că vor ţine cont de sfaturile primite.

"Impresionant. Am aflat lucruri foarte utile pentru viitorul nostru, pentru un job sigur. Voi avea grijă la exteriorul meu, să nu atrag foarte multă atenţie însă totuşi să fiu plăcută ochilor celor din jur."

"Am aflat că pentru a fi un partener de afaceri, un bărbat trebuie să atragă mare atenţie la detalii. Fiecare detaliu să corespundă cu imaginea întreagă şi să corespundă mesajului care el vrea să îl transmită auditoriului. Nu aş îmbrăca un maiou şi nici blugi sau adidaşi."

Tinerii au mai învăţat cum să ofere unui potenţial partener de afaceri o carte de vizită.

Organizatorii lecției afirmă că imaginea personală în business este, de multe ori, determinantă.

"Astăzi am decis să alegem o altă cale, să arătăm cât e de important crearea unei imagini personale și cât de important este acestă imagine și folosirea trucurilor pe care ne oferă eticheta în afaceri și ținutele business pentru a avea succes pe mai departe și pentru a arăta frumos și profesional pentru o colaborare pe mai departe cu un partener", a afirmat managerul de proiect, Sabina Crigan.

Trainingul despre stil este unul dintre cursurile oferite de proiectul "Şcoala Ambasadorilor", lansat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Lasă un comentariu