Elevii premianţi de la "Academia Copiilor" şi-au bucurat părinţii cu un concert

Embed:

Sunt mici, dar talentați. Elevii liceului "Academia Copiilor", din sectorul Râșcani al Capitalei, au obținut în acest an de două ori mai multe diplome, față de anii trecuți, la olimpiadele și concursurile extrașcolare. Administraţia liceului a decis să organizeze un program cultural şi pentru părinți.

Pe lângă muzică și dans, cei mai curajoși elevi au demonstrat și câteva trucuri de arte marțiale.

Pe parcursul anului, unii elevi au reușit să obțină locuri de frunte la mai multe concursuri: 

"În acest an pentru prima dată am participat la concursul de limba franceză, la care am avut de scris o poezie în stil japonez. Consider că un pic de stres stimulează copilul să se dezvolte, să vrea să acumuleze mai multe cunoștințe și este interesant."

"Eu am 10 diplome acasă și o medalie la concursul "Speranța", am cântat cântecul "Mama"."

Profesoara Gabriela Untilă afirmă că toate succesele se datorează prieteniei dintre elevi și învățători: "Prin dragoste, prin speranță, prin înțelegere și prin răbdare. Aceștia sunt picii mei, Vlad, Marian și ceilalți pe care-i iubesc foarte mult."

Părinții au rămas impresionați de concert şi spun că sunt mândri de copiii lor: 

"Niște cruci, încă vii, respirând tot mai greu, sunt părinții aceștia ce oftează mereu."

"Am doi copii în clasa întâi. Aici este minunat, copiii înțeleg acum că eforturile lor nu sunt în zadar și pot obține succese."

"Suntem foarte satisfăcuți. Avem rezultate foarte bune, cu ceea ce ne mândrim."

Directoarea liceului, Nina Horjan, spune că numărul elevilor care obțin diplome a crescut. Iar evenimentul cultural are drept scop stimularea copiilor: "Am avut 30 de elevi, vorbesc de concursuri, de olimpiade și concursuri extrașcolare. Al doilea an au fost vreo 40, iar anul acesta avem în jur de 70. Este o motivare foarte bună pentru ei. Le-am pregătit mai multe surprize."

În cadrul programului, elevii care învață bine s-au ales cu câte o diplomă, iar profesorii au primit în dar câte un buchet de flori.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu