Elevii din Truşeni se vor duce la şcoală cu un autobuz nou. Silvia Radu: Copiii se vor putea deplasa în siguranţă şi confort

Elevii din Truşeni vor fi transportaţi la şcoală cu un autobuz nou. Vehiculul este o donaţie din parte "Kaufland – Moldova" şi a Fundaţiei Filantropice Medico - Sociale "Angelus Moldova" către administraţia publică locală a municipiului Chişinău.

Autobuzul a fost adus astăzi la Truşeni, iar la eveniment a participat şi primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

"Pe viitor, copiii din comuna Trușeni se vor putea deplasa spre instituțiile de învățământ din Chișinău în siguranță și confort. Ţin să mulţumesc Companiei Kaufland şi Fundaţiei Angelus Moldova. Împreună, azi, am reușit să facem un lucru minunat, un parteneriat în beneficiul copiilor din Trușeni. Datorită generozității partenerilor noştri, Primăria Chișinău a primit în folosință un autobuz pe care l-a pus la dispoziția copiilor din Trușeni", a menţionat Silvia Radu. 

"Donația de astăzi reprezintă un motiv în plus de bucurie, acces la acest mijloc de transport o vor avea toți copiii din comuna Trușeni, datorită acestui parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău", a precizat Cristina Aramă, manager PR și Comunicare al Companiei Kaufland – Republica Moldova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu