Elevii cu gândul la balul de absolvire. Costul unui meniu la restaurantele din Capitală

Embed:

În perioada în care ar trebui să recapituleze ce au învăţat în 12 ani de şcoală, gândurile multor elevi se îndreaptă tot mai mult spre marele bal de absolvire. Pentru a avea o petrecere reuşită, cei mai mulţi dintre liceeni aleg din timp ţinutele şi localul potrivit.

La restaurantele din Capitală, costul unui meniu complet pentru o persoană variază între 500 și o 1.000 de lei. Totodată, cei care aleg să petreacă la pensiuni vor plăti doar pentru cazare aproximativ 200 de lei.

Nici ţinuta nu este de neglijat şi necesită investiţii pe măsură. Preţurile rochiilor de seară şi a costumelor pornesc de la opt sute de lei și pot ajunge şi la câteva mii de lei. Cei care țin neapărat să închirieze și o limuzină pentru acest eveniment trebuie să știe că acest moft este destul de costisitor, cel puţin 100 de euro pentru o oră.

Iar pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de la balul de absolvire, părinții vor trebui să achite minimum 150 de euro pentru servicii foto și video. Cei care vor să aibă parte de muzică live vor plăti, în medie, 300 de euro.

În acest an, peste 22 de mii de elevi vor absolvi liceul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu