Eleonora Graur, fost preşedinte al raionului Rezina, îi cere Maiei Sandu să înceteze intimidările la adresa sa

Embed:

Deputatul democrat Eleonora Graur, fost preşedinte al raionului Rezina, îi cere Maiei Sandu să înceteze intimidările la adresa sa. Într-o postare publicată pe Facebook, oficialul i-a cerut prim-ministrului să nu opereze cu acuzaţii false şi total nefondate.

Reacţia vine după ce, în cadrul unei conferinţe de presă, prim-ministrul a învinuit actualul deputat PD de intimidarea agenţilor economici din raionul pe care îl administra prin instituirea posturilor fiscale.

Deputatul declară că acest lucru este contrar atribuţiilor sale de serviciu, astfel învinuirile aduse sunt false.

"Un post fiscal este amplasat la un agent economic conform codului fiscal. Eu cred că ar fi cazul să urmeze declaraţia Inspectoratului Fiscal de Stat, pentru că asta sunt atribuţiile lor şi ei trebuie să vină cu o claritate în acest sens", a spus deputatul PDM, Eleonora Graur.

De asemenea, deputatul a dezminţit acuzaţiile aduse în timpul unei emisiuni de la Jurnal TV potrivit cărora mama Eleonorei Graur ar fi primit ajutoare de la stat, datorită fiicei sale. Deputatul a concretizat că mama sa, care este victimă a deportărilor staliniste, a beneficiat anul trecut de un ajutor material în valoare de doar 200 de lei, aceasta fiind singura îndemnizație oferită din partea autorităţilor publice locale.

"Mama mea nu a primit niciodată ajutoare sociale, nici de la Consiliul Raional şi nici de la Primăria satului Cuizăuca. Ceea ce s-a vehiculat ca fiind ajutor social nu este altceva decât o compensație de represat, pentru că mama mea s-a născut în regiunea Altai în Siberia",  a spus deputatul PDM, Eleonora Graur.

Eleonora Graur aşteaptă ca Maia Sandu să dezmintă public acuzaţiile, în caz contrar se va adresa în instanţa de judecată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu