Elena Malîşeva, la spital. Prezentatoarea din Rusia a suferit o criză hipertensivă

Embed:

Cunoscuta prezentatoare din Rusia, Elena Malîşeva, a ajuns aseară la spital. Realizatoare a emisiunii "Jîti zdorovo", în vârstă de 58 de ani, a suferit o criză hipertensivă. Într-un filmuleţ făcut în ambulanţă, în drum spre unitatea medicală, ea le-a comunicat fanilor săi că este prima dată când se confruntă cu aşa ceva. 

"De ce mă aflu în ambulanţă? pentru că pentru prima dată în viaţă mi s-a ridicat tensiunea. Aceşti oameni au reuşit să mi-o coboare, dar oricum m-au luat la spital. Eu însă nu m-am împotrivit. Tensiunea mea era 200/130", a spus Elena Malîşeva.

După câteva ore petrecute la spital, prezentatoarea a fost externată. Anterior, Elena Malîşeva, a recunoscut că datorită tehnologiilor moderne din medicină, a reuşit să prevină cancerul, fiindu-i eliminat un polip ce se dezvolta pe colon.

Malîşeva este medic cardiolog şi cunoscută publicului datorită emisiunilor "Zdarovie" şi Jîti zdorovo". De asemenea, este profesoară la Universitatea de Medicină şi Stomatologie de la Moscova şi co-proprietara unui centru medical, care îi poartă numele. 

loading...

Lasă un comentariu