Eleganţă şi rafinament pe podiumul de la Paris. Giorgio Armani a prezentat colecţia pentru toamna-iarna acestui an

Embed:

Rând pe rând, nume sonore din industria modei îşi prezintă noile colecţii la Paris. De această dată, Giorgio Armani a transformat podiumul într-o adevărată fiestă spaniolă.

Colecţia lui Elie Saab a strălucit la propriu pe podiumul de la Paris. Rochiile de poveste au fost decorate cu mii de perle, cristale şi paiete. Printre ţesăturile folosite au fost tulul, satinul şi mătasea.

Designerul libanez, care creează ţinute pentru familiile regale din întreaga lume, a pus accent pe nuanţe pastelate, în special de roz şi albastru. Colecţia aminteşte de o petrecere rafinată într-un castel parizian.

Designerii Casei de Modă Valentino au optat pentru nuanţe intense de alb, negru şi auriu. Togile realizate din materiale fluide, rochiile lungi, dar cu spatele dezgolit, au dat note de senzualitate întregii colecţii.

Colecţia Haute Couture pentru toamna-iarna acestui an, prezentată de Giorgio Armani, se distinge printr-o paletă de nuanţe dominată de roşu aprins, alb şi negru. Modelele au purtat corsete şi rochii în stil "tutu", accesorizate cu voaluri cu buline. Colecţia a inclus şi haine de blană.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu