EL este noul antrenor al echipei Real Madrid. Tehnicianul a plâns la prezentarea sa (VIDEO)

Embed:

Rafael Benitez a fost prezentat oficial la Real Madrid! Antrenorul a declarat cu ochii în lacrimi că vrea să câştiga cu noua sa echipă cât mai multe trofee.

Rafael Benitez a semnat un contract pe 3 ani cu Real Madrid. Tehnicianul spaniol a fost foarte emoționat la primul discurs în calitate de antrenor al Realului.

"Așa cum a spus președintele, este nevoie de multă dăruire la locul de muncă. Acum am o echipă cu care pot face lucruri mari. Vrem să câștigăm titluri şi să jucăm cât mai bine. Le mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea să lucrez cu această echipă", a spus Benitez.

După ce a fost prezentat oficial, Benitez a ieşit în faţa jurnaliştilor la prima conferinţă de presă ca antrenor al galacticilor. Spaniolul a declarat că este gata să-i facă fericiţi pe toţi suporterii Realului, obţinând cât mai multe trofee.

"Obiectivul meu este să-i fac pe toţi să se bucure de succesele acestei echipe. În prima mea zi de muncă nu vreau să vorbesc despre aspectele individuale ale echipei. Avem o formaţie mare, competitivă și voi încerca să-i fac fericiţi pe toţi, indiferent de ce jucători renumiţi sunt în echipă", a adăugat proaspătul antrenor.

Benitez l-a înlocuit în funcţia de antrenor la Real pe italianul Carlo Ancelotti, demis la sfârșitul acestui sezon, în care echipa nu a câștigat niciun trofeu.

Tehnicianul a mai activat la clubul galactic în anii '90. El a antrenat echipa a doua, iar în sezonul 1993-1994 a fost chiar secundul lui Vicente Del Bosque la prima echipă. Benitez, în vârstă de 55 de ani, a pregătit-o în ultimii doi ani pe Napoli, cu care a câștigat o Cupă și o Supercupă a Italiei.

El a mai antrenat formații de top din Europa, ca Valencia, Liverpool, Inter Milano și Chelsea.

Cu Valencia, el a câștigat campionatul Spaniei și Cupa UEFA, cu Liverpool a câştigat Liga Campionilor și Cupa Angliei, iar cu Chelsea, s-a impus în 2013 în Liga Europei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu