El este cel mai frumos bărbat din lume. Ce trăsături i-au asigurat primul loc

Actorul Robert Pattinson, în vârstă de 33 de ani, a fost declarat “cel mai frumos bărbat din lume“ în urma unor măsurători care se raportează la Secţiunea de Aur/Golden Ratio definită încă din timpul Greciei Antice de artiştii vremii.

Actorul britanic Robert Pattinson, cunoscut din seria “Twilight“, a obţinut un procent de 92,15 al perfecţiunii fizice - cel mai mare scor al topului, devenind astfel “cel mai frumos bărbat din lume“.

Ochii, sprâncenele, nasul, buzele, bărbia, maxilarul şi forma facială ale starului de la Hollywood au fost măsurate şi comparate cu cele ale altor celebrităţi, scrie adevarul.ro.

Astfel, după o analiză atentă a doctorului estetician londonez Julian De Silva, Pattinson i-a surclasat pe Brad Pitt, Bradley Cooper şi George Clooney.

“Robert Pattinson a fost câstigătorul detaşat atunci când toate elementele feţei au fost măsurate pentru a defini perfecţiunea fizică“, a declarat specialistul în cosmetică facială şi chirurgie plastică.

Lista a fost întocmită folosind cele mai noi tehnici de mapare computerizată.

Pe locul doi s-a clasat actorul englez Henry Cavill, în vârstă de 36 de ani, care a obţinut o proporţie de 91,64%, iar pe locul trei în topul celor mai frumoşi bărbaţi din lume în funcţie de proporţia de aur s-a clasat actorul Bradley Cooper (45 de ani), cu 91,08%.

Brad Pitt (56 de ani) s-a situat pe locul patru, cu 90,50%, urmat de George Clooney (58 de ani) pe locul cinci, cu o proporţie de 89,91. 

loading...

Lasă un comentariu