EINTRACHT E GATA DE LUPTĂ. Echipa germană o întâlnește în semifinală pe Chelsea

Embed:
Eintracht Frankfurt-pe-Main, revelaţia Ligii Europei, se pregăteşte să-i facă zile fripte favoritei Chelsea Londra în dubla manșă din semifinalele turneului.

Formaţia germană, care nu a mai jucat de 39 de ani în careul de aşi al unei competiţiei europene inter-cluburi, va juca acasă primul meci cu "aristocraţii", care au cucerit trofeul în anul 2013.

"După faza grupelor, am întâlnit 3 echipe bune: Şahtar Donețk, Internazionale Milano şi Benfica Lisabona. Au fost adversari tari, dar am demonstrat că putem juca cu ei. Acum sper să ajungem în finală", a spus Filip Kostic, mijlocaş Eintracht Frankfurt. 

"Chelsea este unul dintre giganţii fotbalului şi are jucători extraordinari", a zis Mijat Gacinovic, mijlocaş Eintracht Frankfurt. 

În Liga Europei cei doi mijlocaşi sârbi au fost providenţiali pentru Eintracht. Până în semifinale, Filip Kostic a marcat 4 goluri şi a dat o pasă decisivă, iar Mijat Gacinovic a înscris 2 goluri şi a oferitt 6 pase de gol.

"Nu le va fi deloc uşor cu noi. Vom munci din greu, suntem încrezători în forţele proprii şi ne dorim foarte mult victoria. Ardem cu toții de nerăbdare să înceapă partida", a declarat Filip Kostic, mijlocaş Eintracht Frankfurt.  

Partida primei manşe a semifinalei Ligii Europei dintre Eintracht Frankfurt pe Main şi Chelsea Londra se va juca astă-seară şi va fi televizată în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

În cealaltă semifinală, tot diseară, de la aceeași oră, Arsenal Londra va da piept pe teren propriu cu FC Valencia.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu