EFECT UIMITOR! Ce se întâmplă cu această mașină când intră în contact cu apa fierbinte (VIDEO)

Embed:

Un german a avut o idee trăznită: aceea de a-l ascunde pe celebrul personaj de benzi desenate Hulk sub vopseaua unui BMW X6. E nevoie doar de puțină apă caldă pentru ca Hulk să iasă la iveală, potrivit automarket.ro.

Cred că am văzut toți, cel puțin o dată, căni de cafea sau ceai care își schimbă culoarea la contactul cu lichidul fierbinte. Ce n-am văzut însă până acum este o mașină capabilă să facă asta.

Germanii au însă o soluție pentru toate, mai ales când vine vorba despre mașini inedite. Așa că atelierul lui Rene Turrek, un cunoscut creator de graffiti din Germania, a acceptat această provocare și a revopsit complet un BMW X6.

La prima vedere pare un simplu SUV vopsit într-o culoare albastră personalizată. Este suficient însă ca artistul să arunce apă caldă pe caroserie pentru ca Hulk să iasă la iveală. Sub albastrul pronunțat se află pictat celebrul personaj Hulk, vedetă a benzilor desenate și, mai nou, a filmelor de acțiune de la Hollywood.

Așadar, Rene Turek, vrea să ne arate că dincolo de aparențele unui banal X6 se ascunde o cu totul altă personalitate a mașinii, întocmai ca în cazul lui Hulk. Tehnica de vopsire a fost una destul de complexă, însă rezultatul este cât se poate de reușit.

Imaginile vorbesc de la sine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu