Editorialist: Chiar şi unii dintre susținătorii lui Năstase nu înțeleg cum acesta a putut vota pentru Rusia

Nimeni nu mai înțelege nimic. O spune editorialistul Dumitru Crudu, după ce Andrei Năstase a votat la Strasbourg pentru revenirea Rusiei în APCE. Potrivit lui Crudu, nici chiar susţinătorii liderului PPDA nu înţeleg cum acesta a putut vota pentru.

"Până și unii dintre susținătorii lui Andrei Năstase nu înțeleg cum de acesta a putut vota pentru Rusia, sau unii dintre colegii săi de bloc, din blocul ACUM, la fel nu pot înțelege asta sau, poate, mimează că nu înțeleg, poate la mijloc este altceva, poate au convenit din timp cine și ce rol să interpreteze și acum joacă teatru. Oricum ar fi, din cauza asta alianța nu s-a rupt. S-au revoltat cât s-au revoltat, dar nu l-au tras pe dreapta pe Andrei și nu au părăsit alianța. De, a greșit omul. Să-l iertăm că e și el om. Important nu e asta, ci că l-am dat jos pe Plahotniuc. Important e că dezoligarhizăm țara. În rest, ce contează dacă proeuropeanul Andrei Năstase a votat pentru Rusia imperialistă, că și-a dat votul pentru țara care ne-a ocupat o parte din țară și care face tot ce poate ca să ne țină cu capul în glod, asta nu contează, relevant e doar faptul că am scăpat de oligarh, nu-i așa?

Pe lângă oligarh, Rusia lui Putin nu reprezintă nici un fel de pericol. Rusia care ne ține într-un permanent șah nu se poate compara cu oligarhul acela demonic, cu căpcăunul acela care de veacuri ne suge sângele.

Lui Andrei Năstase i se poate ierta totul, pentru că el ne-a scăpat de căpcăun. Ce, Rusia? Mai lăsați-mă cu Rusia asta. Andrei Năstase știe ce face. Drept mulțumire, Rusia o să ne ocupe Varnița și alte localități de-ale noastre. Și Andrei o să se bucure, nu-i așa? O să se bucure că ne-a scăpat de oligarh.

Ei l-au creat pe căpcăun. Căpcăunul este invenția lor pentru a ajunge la putere, al lor și al serviciilor secrete rusești. Acum că au ajuns la putere, "se întâmplă lucruri stranii de tot pe globul nostru", vorba poetului. Justiția l-a "iertat" pe Usatâi, Grigorciuk a fost scos din pușcărie și a fost lăsat să-și ispășească pedeapsa acasă, Bolboceanu, acuzat de trădare de Patrie, a fost eliberat din pușcărie, i s-a redat libertatea lui Tranga, șeful SIS-ului a fost numit fără concurs, SIS-ul însuși a trecut sub controlul absolut al lui Dodon și te întrebi ce mai urmează. Poate, urmează să fie „iertați" și verii Țopa, să fie scoși din pușcărie Filat și Platon, și să li se netezească drumul socialiștilor pentru a prelua puterea absolută în stat. După care Andrei va trece "frumos" în opoziție și va scoate iar lumea în stradă.

Și tu, Andrei?", a precizat Dumitru Crudu, potrivit deschide.md.

PUBLIKA.MD aminteşte că Alianţa Kozak ACUM-PSRM a ajutat Moscova să-și recapete dreptul de vot în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Pentru aceasta au votat deputatul PPDA Andrei Năstase și socialistul Vlad Batrîncea.

CITEŞTE ŞI: LISTA RUŞINII: Andrei Năstase a ajutat Moscova să-și recapete dreptul de vot în APCE

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu