Ediţia jubiliară a Ethno Jazz Festival a fost deschisă, aseară, de artişti din Israel şi Zimmabwe

Embed:

Oameni de diferite vârste, amatori de muzică de calitate, au fost prezenţi, aseară, la inaugurarea ediţiei jubiliare, a 10-a, a Ethno Jazz Festival. Evenimentul organizat de formaţia Trigon a fost deschis de Olier Trio Band din Israel şi formaţia MoZuluart din Zimbabwe.

Mulţi dintre cei care au venit aseară la Teatrul Mihai Eminescu nu scapă nicio ediţie a festivalului

"Impresii minunate, sunt prezentă la acest eveniment pentru a şasea sau a şaptea oară. Senzaţiile nu pot fi redate, trebuie să auzi şi să simţi această energie. E foarte frumos", a spus o femeie. 

"Sunt fericită că în oraşul nostru au loc astfel de evenimente, mai ales că acest festival în fiecare an are nişte invitaţi foarte frumoşi, foarte speciali şi este un festival de calitate", a menţionat o altă persoană.  

"Superbe, superbe impresii, e o muzică foarte nouă pentru mine şi cel mai bun ce am vazut în ultimele cred că vreo două luni", a adăugat un bărbat. 

Organizatorii au rămas plăcut surprinşi de aceste aprecieri.

"Eu cred că lucrurile frumoase necesită un efort mare. Ca să avem ceea ce avem astăzi la modul cel mai înalt, un concert de zile mari, deci o anvergură de Jazz Mondial care ne vine la noi acasă în Chişinău", a explicat Anatol Ştefaneţ, organizatorul evenimentului.

În această seară, vor evolua Franc Marocco din SUA, Daniele Di Bonaventura din Italia şi grupul franco-spaniol „Jerez Texas”. Festivalul se va încheia pe 25 septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu