Eden Hazard este noul jucător al echipei Real Madrid. Cât au plătit "galacticii" pentru transferul mijlocaşului belgian

Bombă pe piaţa transferurilor! Eden Hazard este noul jucător al echipei Real Madrid. "Galacticii" au plătit 100 de milioane de euro clubului Chelsea Londra pentru transferul mijlocaşului belgian, care a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea spaniolă.

Suporterii lui Real Madrid sunt încântaţi de noua achiziţie a madrilenilor:

"Cred că e perfect atât pentru echipă, cât şi pentru jucător. Real Madrid a transferat un geniu şi a avut nevoie de el după plecarea lui Cristiano Ronaldo de acum un an. Şi Hazard va avea de câştigat, deoarece s-a maturizat şi va fi extraordinar pentru el".
 
"Cred că e un jucător foarte bun. E un internaţional belgian, un adevărat campion şi cred că Real va juca superb cu el în echipă".

Suporterii lui Real nu se mulţumesc cu Hazard şi îl vor şi pe Mbappe în echipă: 

"Mbappe e cel mai bun jucător din lume, iar Real Madrid e cel mai bun club din lume, aşa că trebuie transferat cu orice preţ".

Eden Hazard a evoluat 5 sezoane pentru echipa franceză Lille, cucerind titlul şi Cupa Franţei. Din 2012, belgianul a jucat pentru Chelsea. Cu "aristocraţii", a devenit de două ori campion al Angliei, a cucerit de două ori trofeul Ligii Europei şi câte o dată Cupa Angliei şi Cupa Ligii.

Hazard are 100 de selecţii în echipa naţională a Belgiei şi 30 de goluri marcate, iar anul trecut a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia cu "Diavolii roșii".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu