Edelweiss bucură mămicile din Ceadâr-Lunga. Au fost repartizate peste 200 de cutii cu produse pentru îngrijirea bebelușilor

Embed:

Campania O nouă viaţă, lansată de Edelweiss continuă. De această dată, fundaţia lui Vlad Plahotniuc le-au urat bun venit pe lume micuţilor din Ceadâr-Lunga.

Gestul le-a emoționat pe proaspetele mămici.

"În această cutie sunt toate cele necesare pentru copil. Mulţumesc mult fundaţiei pentru că sunteţi şi faceţi astfel de daruri mamelor. Noi ştiam ce trebuie să luăm, însă nu am reuşit să le cumpărăm pe toate."

"Când am născut primul copil, nu am primit nimic, aşa că acum este deosebit de plăcut. Sunt cele mai importante lucruri - pamperşi şi scutece."

"Am reuşit să ne uităm deja la ceea ce este în cutii şi vreau să vă spun că sunt într-adevăr lucruri importante şi utile în primele zile de viaţă ale copiilor noştri. De exemplu, picături, pe care uiţi să le cumperi, pentru că eşti agitată înainte de naştere."

Medicii de la Centrul Perinatal din Ceadâr-Lunga și-au exprimat aprecierea pentru campania Edelweiss.

"Este un proiect neaşteptat pentru noi, dar unul foarte plăcut atât pentru noi, cât şi pentru mamele care nasc aici. Este un prim-ajutor important şi plăcut", a spus Antonina Monastîrlî, şefa Centrului perinatal din Ceadâr-Lunga.

"Conținutul cutiei este pe placul mamelor. Cel mai important, lucrurile sunt utile. Acestea pot fi folosite chiar din primele zile de viaţă ale micuţului. Mamele sunt foarte mulţumite şi apreciază ceea ce faceţi", a spus Raisa Şleahtiţcaia, medic neonatolog.

Reprezentanţii fundaţiei spun că, prin această campanie, își doresc să ofere sprijin pentru cât mai multe familii din țară.

"Naşterea unui copil este un prilej de bucurie pentru părinţi. Astăzi am venit în Ceadâr-Lunga, în cadrul proiectului O nouă viaţă, pentru a-i felicita şi pentru a-i susţine cu acest prilej. Am fost întâmpinaţi de mame cu suflet mare şi pline de viaţă, care au primit cutiile noastre şi, desigur, prima jucărie a copilului, un ursuleț", a spus Diana Doroş, coordonatorul proiectului.

În Ceadîr-Lunga, campania este desfăşurată din luna martie a acestui an. De atunci, au fost repartizate peste 200 de cutii cu produse pentru îngrijirea bebelușilor.

Campania O nouă viață a fost lansată acum doi ani, la Institutul Mamei și Copilului, la iniţiativa fondatorului Edelweiss, Vlad Plahotniuc.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu