Edelweiss a organizat o serbare de Crăciun pentru micuţii de la Centrul Republican de Reabilitare pentru Copii

Embed:

O serbare de Crăciun de neuitat a organizat Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" pentru micuţii de la Centrul Republican de Reabilitare pentru Copii din Capitală. În semn de mulţumire, pacienții au cântat, au dansat şi au recitat poezii.

Participarea pe scenă a copiilor de la Centrul Republican de Reabilitare este un adevărat act de eroism. Fiecare dintre ei a fost diagnosticat cu afecțiuni neurologice - paralizie cerebrală, epilepsie, deficit de atenție. Însă toţi au dat dovadă de talent.

La finalul matineului, reprezentanţii fundaţiei "Edelweiss" le-au oferit cadouri micilor pacienţi.

Medicii spun că emoțiile pozitive ajuta în tratamentul copiilor.

"Pentru copii noștri emoțiile pozitive au un rol deosebit, este un proces care intră în tratament, în terapia lor de reabiliatere de zi cu zi", a declarat pediatrul Maria Arventi. 

"Aceasta este una din puținele ocazii care le au ei pentru a socializa și a vedea alți copii și a se întîlni chiar cu Moș Crăciun. Mulțumim din suflet fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss", a spus vicedirectorul Centrului de Reabilitare, Ala Sirec. 

Nu este pentru prima oară când fundaţia "Edelweiss" organizează acţiuni de binefacere pentru pacienţii Centrului Republican de Reabilitare.

Vara trecută, pentru un grup de copii au fost organizate cursuri de terapie cu delfini.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu