Ecranul de safir al viitorului iPhone 6 este testat fără milă (VIDEO)

iPhone 6 va avea ecran de safir, o soluţie foarte durabilă. Asta reiese din următorul clip video, în care rezistenţa ecranului este testată fără milă, scrie yoda.ro.

Displayul noului iPhone 6 este supus agresiunii unui cuţit şi unor chei, dar rezistă eroic. Flexibilitatea ecranului este testată la rândul său.

Una dintre marile probleme ale utilizatorilor de iPhone era ecranul. Mulţi au avut probleme cu spargerea lui, astfel că dacă reuşeşte să rezolve această problemă, Apple marchează un punct important. 

Tot acum a apărut, pe surse, şi informaţia potrivit căreia iPhone 6, şi vorbim aici de ambele modele, va avea baterii mai bune. Presa chineză anunţă că versiunea cu ecran de 4,7" a lui iPhone 6 va avea o baterie de 1800 sau 1900mAh, în timp ce iPhone 6 de 5,5" va primi o baterie de 2500mAh.

E important, totuşi, să vedem cum se va traduce această capacitate în ore de autonomie.

Este o îmbunătăţire majora daca ne gandim ca iPhone 5s are o baterie de 1560mAh, in timp ce iPhone 5c a primit una de 1510mAh. 

Alte telefoane de pe piaţă, cu ecrane de dimensiuni asemănătoare cu viitoarele iPhone-uri, au primit baterii mai puternice. Iar LG G2 Mini, de 4,7", are 2440mAh, Moto X vine cu 2200mAh la acelaşi ecran. LG G3, cu ecran de 5,5", a primit o baterie de 3000 mAh, în timp ce Samsung Galaxy Note 3 are una de 3200mAh.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu