Ecobubble: Prima maşină de spălat controlată prin smartphone

Samsung aduce pe piaţa europeană, din aprilie. maşinile de spălat pe baza conceptului ecobubble, lansat anul trecut. Ecobubble este prima maşină de spalat de pe piaţă care, prin amestecul de apă, detergent şi aer, obţine aceleaşi rezultate în spălarea cu apă rece, cum ar obţine cu apa caldă. Funcţiile maşinii pot fi controlate prin intermediul unei aplicaţii de smartphone.

Maşinile de spălat ecobubble™ conţin o componentă specială, numită Generator de Spumă. La momentul începerii ciclului de spălare, generatorul foloseşte admisia iniţiala de apă, creând o soluţie concentrată din detergent şi trage o cantitate mare de aer în fluxul de lichid, pompând rapid acest amestec în tamburul de curăţare. După apăsarea butonului „Start”, va apărea imediat o spumă bogată, din baloane de săpun.

Aceasta tehnologie îmbunătaţeşte modul în care detergentul pătrunde în ţesături. Unul dintre cele mai importante beneficii ale ecobubble™ este economisirea energiei, maşina de spalat fiind A+++. Prin intermediul bulelor bogate în săpun, apa rece poate curăţa hainele la fel de eficient ca apa cu o temperatura de 40°C folosită de majoritatea maşinilor de spălat.

Astfel, ecobubble™ reduce cantitatea de energie necesară încălzirii apei. Noul motor Inverter Digital economiseşte la rândul sau curent electric, beneficiind totodată de o tehnologie rezistentă, cu o garanţie de 10 ani a componentelor. Maşina de spălat ecobubble™ are o capacitate de încărcare de 11- 12 KG, în dimensiuni standard de 60X60 cm.

Mașina de spălat Samsung de 12 kg dispune de un ecran LCD color ușor de controlat, ce calculează și afișează consumul de energie electrică și de apă. Ecranul LCD poate fi sincronizat cu un smartphone Samsung prin intermediul unei aplicații ce oferă acces la o multitudine de servicii și opțiuni. Atunci când LCD-ul mașinii de spălat afișează un mesaj de eroare, aplicația de pe smartphone va sugera soluții posibile și contactarea unui service autorizat pentru programarea reparației.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu