Echipele care se vor confrunta în cea de-a 27-a etapă din Divizia Naţională

Embed:

Cele cinci meciuri din etapa a 27-a din Divizia Naţională se vor juca într-o zi pe trei stadioane. Patru partide se vor disputa la Ternovca şi Tiraspol, iar una la Speia. Derby-ul rundei este confruntarea dintre Dacia şi Milsami. Echipa lui Gheorghi Iarţev are nevoie de victorie pentru a mai prinde un loc de Cupele Europene. 

Milsami Orhei este obligată să învingă Dacia în deplasare pentru a mai spera la un loc pe podium. "Vulturii" au pierdut primele două meciuri cu echipa din capitală, jucate în acest sezon, scor 1-4 şi 0-1. Partida din etapa 27-a a Diviziei Naţionale se va juca pe stadionul din Speia, vineri, cu începere de la ora 17.

Zimbru a câştigat deja meciul cu Rapid la masa verde. Veris se va duela cu FC Costuleni la Ternovca, iar cu o oră mai târziu va începe partida dintre FC Tiraspol şi Speranţa la Complexul Sportiv Sheriff. De la ora 17, pe aceleaşi stadioane se vor duela Dinamo-Auto cu Olimpia şi Sheriff cu Academia.

Sheriff este lider detaşat în campionat, unde este urmată de FC Tiraspol şi Dacia. În prima parte a clasamentului se mai află Veris, Zimbru şi Milsami. FC Costuleni ocupă locul şapte. Academia şi Speranţa sunt cele două echipe de pe locurile retrogradabile. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu