Echipele canine ale Poliției de Frontieră au obținut locuri de frunte la Biatlon ”Letonia 2019” (FOTO)

Patru echipe canine ale Poliției de Frontieră au participat la Competiția Internațională Biatlon ”Letonia 2019”, unde au obținut rezultate frumoase și locuri de frunte atât în clasamentul pe echipe, dar și la individual. În aceast an, alături de polițiștii de frontieră și colegii lor patrupezi au concurat reprezentantele tuturor instituțiilor de forță, în care activează echipe canine, din țările baltice și Belarus.

Programul concursului a inclus diverse etape unde au fost solicitate prezentarea tuturor capacităților de instructaj canin, cât și abilitățile patrupezilor.

Regulile competiției au fost bine determinate și respectate la cel mai înalt nivel, ceea ce a făcut ca misiunea echipelor canine să nu fie tocmai ușoară.

Reprezentanta Poliției de Frontieră a Republicii Moldova a ocupat locul III la categoria profesională A, clasa echipe. O poziție mai bună a obținut la categoria profesională B, clasa echipe, unde s-a bucurat de locul II.

Competiția Internațională Biatlon ”Letonia 2019” s-a desfășurat în perioada 13 – 14 septembrie, în orașul Rezekne, Letonia. Acesta este unul dintre cele mai apreciate concursuri din domeniul chinologic.

Lasă un comentariu