Am ajuns în presă dintr-o dorinţă enormă de a face radio. În 1999, lucrurile s-au aranjat în aşa fel, încât chiar am ajuns să fac radio. De atunci mereu îmi spun: „Ai grijă ce-ţi doreşti, căci se poate împlini, mai devreme sau mai târziu...”

Au urmat sute de ştiri citite în direct la Radio Nova, zeci de emisiuni, apoi un telefon de la biroul BBC din Chişinău care mi-a schimbat radical viaţa. După trei luni de probă şi un interviu de aproape o oră în română şi engleză, a urmat un alt telefon la care mi se spunea: „Bine ai venit în familia BBC!”. Apoi au venit acei patru ani şi patru luni când am învăţat să fiu responsabilă, să am discernământ şi echilibru, când am învăţat că poţi spune ştiri prin intermediul sunetului.

Acum sunt la o altă etapă în meserie, când învăţ să spun ştiri prin intermediul imaginilor. Publika TV este pentru mine o aventură conştientă şi asumată. Este locul unde pot îmbina experienţa veche cu cea nouă, unde aflu lucruri neştiute şi nebănuite de mine, dar care mă fac mai bogată zi de zi.

Nu aş fi ajuns până aici dacă nu întâlneam în calea mea oameni, care au crezut în mine şi care m-au lăsat să învăţ de la ei meserie.