Echipa Publika TV a ajuns în raionul Ungheni: A desenat zebre împreună cu interpretul Pasha Parfeni

Embed:

Campania "Fii atent la drum. Eşti aşteptat acasă" a ajuns astăzi în cel de al zecelea raion. Echipa Publika TV împreună cu Pasha Parfeni şi reprezentanţii Automobil Club Moldova au discutat cu elevii gimnaziilor din satul Corneşti şi Pîrliţa despre regulile de circulaţie şi au desenat o zebră pe traseul Chişinău-Ungheni.

"În fiecare sat trebuie pusă câte o zebră, deoarece oamenii vor fi foarte siguri că nu este nici un pericol", a spuso elevă.

Interpretul Pasha Parfeni spune că avem nevoie de zebre, dar şi de drumuri bune: "Noi avem nevoie de mai multe zebre, dar avem nevoie şi de mai multe drumuri bune. Cred că dacă ceea ce facem noi o să salveze măcar o viaţă înseamnă că noi nu facem asta degeaba".

Pasha Parfeni a discutat cu elevii gimnaziului din satul Corneşti şi satul Pârliţa despre regulile de circulaţie. Copiii au primit abţibilduri reflectorizante, materiale informative şi două indicatoare "Stop".

"Vă mulţumim că aţi venit şi vă spunem mulţumiri pentru că copii în felul acesta nu ascultă teoretic doar la lecţii", a declarat Sorina Coşpormac, director la gimnaziul din satul Corneşti.

Au apărut şi primele rezultate ale campaniei Publika TV. După ce echipa noastră a desenat o zebră simbol în satul Sipoteni, Călăraşi, autorităţile au amenajat acolo o trecere de pietoni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu