Echipa Partidului Democrat continuă să crească. Peste 400 de persoane din Edineţ au aderat la PDM

Embed:
Echipa Partidului Democrat continuă să crească. Peste 400 de persoane din raionul Edineț au primit carnetul de membru al formaţiunii. Noii veniți spun că sunt mândri că fac parte din cel mai mare partid din Moldova și că vor să-și unească forțele pentru a dezvolta ţara. Evenimentul a avut loc în cadrul Forumului organizației teritoriale a PDM.

"Mă bucur foarte mult de faptul că devin membru al acestui partid, un partid puternic, un partid care își propune să schimbe totul în țara aceasta", a spus Veaceslav Uja,
membru PDM.

"Suntem mândri. Face foarte multe pentru oameni. Este un partid foarte echilibrat", a zis Carolina Tătaru, membru PDM.

"Este o echipă de oameni profesioniști, competenți care promovează niște reforme reale și este o onoare pentru mine să fac parte din această echipă", a spus Dorel Guțu, membru PDM.

Invitaţii speciali ai evenimentului i-au îndemnat pe tinerii democrați să fie consolidați și să creadă în capacitățile echipei pe care au ales-o.

"Ceea ce ne deosebește pe noi PDM-ul de alte echipe politice este capacitatea organizatorică, intelectuală, profesională, capacitatea de a munci. Astăzi în situația actuală în țara noastră nu mai există echipe politice cu asemenea capacități", a declarat  Marian Lupu, vicepreședinte PDM .

"S-au realizat foarte multe și desigur ne dorim să modernizăm Republica Moldova pentru binele cetățeanului, pentru tot ce înseamnă pentru Moldova", a menționat Corneliu Padnevici, deputat PDM .

"Cu așa primari, cu așa membri ai echipei vom făuri lucruri frumoase în continuare. La mulți ani Organizația Teritorială Edineț", a declarta Oleg Sîrbu, deputat PDM

Evenimentul a culminat cu un concert susținut de interpreți autohtoni.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu