Echipa naţională de tenis masculin a Spaniei şi-a distrus adversarele în faza grupelor turneului ATP Cup

Embed:

Echipa naţională de tenis masculin a Spaniei şi-a distrus adversarele în faza grupelor turneului ATP Cup, care se desfăşoară în Australia.

Conduşi de liderul Rafael Nadal, numărul 1 mondial, ibericii au câştigat şi ultimul meci din grupa B, cu reprezentativa Japoniei, scor 3-0. În ultima partida la simplu, "Rafa", l-a învins pe Yoshihito Nishioka cu 7-6, 6-4.

Roberto Bautista Agut s-a impus în faţa lui Go Soeda cu 6-2, 6-4, iar în partida de dublu perechea Pablo Carreno Busta/Rafael Nadal a fost superioară duetului Ben McLachlan/Go Soeda, scor 7-6, 4-6, 10-6.

Spania s-a calificat în sferturile de finală, unde va înfrunta Belgia, fosta adversară din grupa C a Moldovei.

În faza eliminatorie a turneului a ajuns şi Serbia, care la fel a câştigat toate meciurile din grupa sa. În ultimul, sârbii au dispus de echipa similară a statului Chile, scor 2-1. Novak Djokovic, numărul 2 mondial, a trecut de Christian Garin cu 6-3, 6-3.

Dusan Lajovic l-a învins pe Nicolas Jarry cu 6-2, 7-6, iar în partida de dublu perechea Nikola Cacic/Viktor Troicki a cedat în faţa duetului chilian Alejandro Tabilo/Nicolas Jarry, scor 3-6, 6-7.

În sferturile de finală, Serbia va întâlni Canada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu