Echipa națională de handbal feminin a României S-A REVANȘAT în faţa Norvegiei

Embed:

Echipa națională de handbal feminin a României a repurtat o splendidă victorie asupra campioanei mondiale în exercițiu, Norvegia, scor 25-20, și are punctaj maxim în Grupa I a preliminariilor campionatului European de specialitate.

Româncele s-au revanșat astfel în fața nordicelor pentru înfrângerea din semifinala ultimului Campionat Mondial.

În partida jucată la Cluj, echipa României a rupt echilibrul încă din primele 10 minute, când s-au distanțat la 7:3, un aport substanțial avându-l Cristina Neagu, Valentina Elisei și portarul Paula Ungureanu. Startul excelent a fost confirmat și în cele ce au urmat, România ajungând să se desprindă și până la 10 goluri diferență, 16-6. Norvegia și-a mai revenit și a înscris de 3 ori până la pauză în care s-a intrat cu 16-9 pe tabelă.

Cursa de urmărire a continuat și în repriza secundă, fără prea multe șanse pentru nordice. Partida s-a terminat cu victoria tricolorelor cu scorul de 25-20.

România nu mai câștigase de 16 ani în fața campioanei europene, mondiale și olimpice. În clasamentul grupei, echipa României este lider neînvins cu 3 victorii din 3 meciuri, iar duminică va juca returul pe terenul norvegiencelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu