Echipa naţională de fotbal, susţinută din tribune în meciul cu Belarus de aproximativ 6.000 de suporteri

Embed:
Chiar dacă nu a obţinut o victorie în meciurile oficiale de 5 ani, echipa naţională de fotbal a fost susţinută din tribune în meciul cu Belarus de aproximativ 6.000 de suporteri.

După umilinţa suferită în Luxemburg, microbiştii moldoveni au crezut în "tricolori" şi i-au susţinut frenetic pe toată durata partidei.

Suporterii naţionalei au aşteptat aproape un an să-i vadă la treabă pe tricolori aici, la Chişinău. Fotbaliştii însă nu au putut să-i bucure pe suporteri şi au încheiat la egalitate meciul cu Belarus, scor 0-0. Astfel, Moldova a obţinut primul punct în Liga Naţiunilorю

Şi naţionala Belarusului a avut parte de o susţinere pe măsură. În tribune au făcut spectacol şi un grup mare de suporteri belaruşi.

Echipa naţională a Belarusului este susţinută din tribune de aproximativ 150 de suporteri. Ei au creat o atmosferă superbă încă de la începutul meciului şi chiar au aprins torţe. Aceştia cântă necontenit pe toată durata partidei.

Alexandru Spiridon s-a dat în spectacol şi el pe banca tehnică. Selecţionerul moldovean a fost protagonistul unei faze ce a stârnit hohote de râs în tribune. El a încercat un artificiu tehnic când mingea a ajuns la margine terenului, însă a alunecat și a căzut.

Deocamdată, ”naţionala” Republicii Moldova nu a obţinut nici măcar o victorie cu Alexandru Spiridon pe banca tehnică şi a marcat doar un singur gol.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu